Recent werk en referenties

Huidige opdrachtgevers

  • LochemEnergie u.a. – office management en projectondersteuning
  • Kunst van Lezen – webredactie BoekStart en de Bibliotheek op school
  • Almip – projectondersteuning en webredactie
  • Camaiore – projectondersteuning en webredactie
  • Lees het artikel Van partycateraar naar ICT-er van Mirjam Baars waar ik aan mee heb gewerkt. Ze belicht twee verfrissende ICT-omscholingsprogramma’s: Make IT Work en Techionista Academy. (mrt 2021)
  • Lees het interview op de site van het VoorzieningenFonds, over onze afdeling en mijn rol als penningmeester. (okt 2020)
  • Lees het artikel in de Volkskrant waar ik aan mee heb gewerkt. Het gaat over omscholers als gevolg van de coronacrisis. (aug 2020)
  • Lees het interview met mij, over hoe ik in het jaar 2000 een van Nederlands eerste VA’s werd. (okt 2019)
  • Lees het interview met Ianka Fleerackers, over haar bedrijf en krijg een inkijkje in haar visie op presenteren, organiseren, automatiseren en delegeren: “schrap wat overbodig is, automatiseer wat mogelijk is en delegeer de rest.” (sep 2019)

Compleet profiel: LinkedIn.

Bekijk hier mijn certificaten.

Enkele andere (voormalige) opdrachtgevers

Koninklijke Bibliotheek – senior webredacteur
Stichting Lezen – webredactie en ondersteuning diverse projecten
Techionista Academy – projectondersteuning
Moneypenny – Virtueel Executive Assistant. Klanten via Moneypenny: Castor EDC, Quint (nu Eraneos), Inspire, OrganizationBuilders, Van Hes Projectmanagement, Value Care en ianka fleerackers.

Referenties

Paul Teeuwen, Almip, Executive- en loopbaancoach
Dertig jaar geleden werkten Dorien en ik voor het eerst samen en nu nog steeds, dat zegt eigenlijk al genoeg. Dorien is snel en accuraat, flexibel, communicatief vaardig, loyaal, discreet en zeer betrouwbaar. Ze gaat georganiseerd te werk, toont initiatief en is goed in planning en voorbereiding. Ook denkt ze op een prettige manier mee, is op mijn verzoek de bekende ‘stok achter de deur’ en pakt ingewikkelde en gevoelige zaken professioneel aan. Ik hoop nog lang met Dorien samen te werken.

Marjon Schiltman, Marjon Coaching & Councelling, Loopbaan- en vitaliteitscoach
Dorien is dienstverlenend, accuraat en een geweldige sparringpartner. Ze heeft het vermogen en de vaardigheid om goed te analyseren, overziet vraagstukken vanuit een bepaalde helicopterview en denkt aan de details zonder daarin te verzanden. Dorien kan goed hoofd- en bijzaken onderscheiden.

Marja Holierhoek, Sirtensis, Business development, marketing en communicatie
Als ZZP-er kom je soms in situaties terecht, waarbij het handig is om te sparren. Dorien is voor mij zo’n collega. Ze bekijkt zaken van verschillende kanten, stelt rake vragen en helpt bij praktische zaken, zoals bij de opzet en inhoud van een website of een tekst. Daardoor kom ik altijd een stap verder in mijn denk- en werkproces. Dit gecombineerd met een positieve instelling en een gezonde dosis humor maakt dat ik graag met Dorien om tafel ga.

Anna Swinkels, Organization Builders (via Moneypenny)
Dorien heeft ons de afgelopen maanden enorm uit de brand geholpen als ‘Virtual Assistant’. Tijdens mijn vakantie heeft ze alles vlekkeloos overgenomen. Binnen een overdrachtsperiode van 2 dagen en een meeting van 3 uur was Dorien up and running. Dorien is al járen VA, voordat het een hippe term werd. Dit doet ze fantastisch, door mee te denken én vooruit te denken, te ontzorgen door alles van a-z te regelen. Dorien krijgt het voor elkaar!

Willemijn ter Brugge, Inspire (via Moneypenny)
Dorien is een topper! Ze is georganiseerd, vakkundig en professioneel. Ik laat zaken vol vertrouwen aan haar over, omdat ik weet dat ze het perfect zal regelen. Ze weet voor elke situatie een oplossing en is communicatief zeer vaardig. Een top VA dus!